Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. 3M (1)

Infuus- en drainverbanden

Infuusverband houdt het infuus op zijn plaats. Het 3M Tegaderm CHG Infuusverband bevat chloorhexidine opgelost in een zachte gelpad waardoor het beschermt tegen infecties. De kans op kathetergerelateerde bloedbaaninfecties neemt door het gebruik ervan af. 

1 product
Terug naar boven

Infuusverbanden

Een infuusverband wordt gebruikt op plaatsen waar een infuus is ingebracht. Infuusverband integreert de krachtige antimicrobiologische werking van chloorhexidinegluconaat (CHG) met de unieke eigenschappen van het Tegadermverband. De gelpad is actief bij contact zonder dat er extra vocht vereist is. Het verband heeft een origineel aanbrengframe voor nauwkeurige plaatsing. Er is een versterkt gedeelte gemaakt van zachte stof en steriele bevestigingsstrips zodat de katheter goed bevestigd kan worden. De insteekopening wordt beschermd door een folie die een barriere voor water, virussen en bacterieen opwerpt, waardoor er minder risico is op infectie.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen