HeltiQ Gaaskompres

HeltiQ Gaaskompres is een steriel kompres voor het reinigen en afdekken van natte en droge wonden.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

HeltiQ Gaaskompres

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

HeltiQ Gaaskompres is een steriel kompres voor het reinigen en afdekken van natte en droge wonden (natte wonden zijn wonden met veel wondvocht). Het kan samen met iedere (ontsmettende) vloeistof worden gebruikt. Het HeltiQ Gaaskompres heeft een fijne structuur en is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor kan het een grote hoeveelheid wondvocht opnemen. Bovendien is het kompres comfortabel en zacht. Het rafelt niet en blijft goed in model. Het kompres is steriel en biedt een eerste bescherming tegen vuil, vocht en bacteriën.

Te gebruiken bij

  • Droge wonden
  • Natte wonden

Productvoordelen

  • Rafelt niet
  • Blijft goed in model
  • Comfortabel en zacht
  • Steriel
  • Biedt bescherming tegen vuil, vocht en bacteriën

Gebruiksadvies

Reinig en ontsmet de wond met een ontsmettingsmiddel. Voor het aanbrengen van dit ontsmettingsmiddel kunt u een gaaskompres gebruiken. Haal het gaaskompres pas op het laatste moment uit de verpakking (zie ook aanwijzingen op de verpakking), dit om ervoor te zorgen dat het steriel blijft. Houdt het kompres tussen duim en wijsvinger vast of gebruik een pincet. Leg het gaaskompres op de wond. Zet het kompres vast met een hechtpleister of een (zelfhechtend) fixatiewindsel.

Samenstelling

100% katoen.

Inhoud

10/16 stuks

Verpakkingsvorm

Steriele folieverpakking

Meer informatie

Voor verwijderen: trek het kompres heel voorzichtig los. Als het kompres aan de wond of de huid kleeft, probeer het dan met lauw water los te weken. Controleer de wond en het verband regelmatig op doorlekken of indrogen (verkleving van gaas en wond) Verwissel het verband in ieder geval dagelijks. Bij schaaf- en lichte brandwonden kunt u ook een gaaskompres in combinatie met een HeltiQ Zalfgaas gebruiken. Dit vermindert en verzacht de pijn en maakt de kans op littekenvorming kleiner.

HeltiQ Gaaskompres is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Merk

HeltiQ

Hoe te bewaren

Bewaar het gaaskompres op een droge en donkere plaats in de oorspronkelijke, ongeopende verpakking. Het kompres blijft dan gedurende 5 jaar steriel.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen