Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bandafix (1)

Netverbanden

Netverbanden maken snelle fixatie van wondbedekkers mogelijk op verschillende plekken van het lichaam. Pleisters of tape is zo niet meer nodig. 

1 product
Terug naar boven

Netverbanden

Netverbanden zijn speciale verbanden die voor een snelle fixatie van wondbedekkers/verbanden kunnen zorgen. Netverband is een wijdmazig verband dat sterk elastisch is. Het kan op diverse plaatsen die erg lastig zijn op het lichaam worden gebruikt. Bijvoorbeeld het bovenlichaam, het onderlichaam, het been en de okselholte. Zelfs hele lastige verbanden kunnen met een netverband goed worden aangelegd en op hun plaats blijven. Bekijk de diverse netverbanden op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen