Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. HEKA (5)
  2. Hansaplast (2)
  3. HeltiQ (2)
  4. Leukomed (1)
  5. Klinion (0)

Eilandpleisters

Eilandpleisters hebben rondom het wondkussen aan alle zijden een plakrand. Hierdoor blijft het kompres goed vastzitten, ook op bewegende lichaamsdelen zoals een knie.

10 Producten


  1. 1
  2. 2


Terug naar boven
  1. 1
  2. 2

Eilandpleisters

Eilandpleisters, zijn pleisters die zorgen voor een comfortabele verzorging van wonden. Dat kan zijn na een operatie of bijvoorbeeld een wond op een knie. De pleisters zijn meestal steriel en bieden bescherming tegen vocht, vuil en bacteriën. Het wondkussen, dat is het gedeelte van de pleister dat op de wond komt, is extra groot en heeft een speciale bovenlaag die ervoor zorgt dat de pleister niet aan de wond blijft kleven. Door een huidvriendelijke kleefrand rondom het wondkussen kan de pleister goed blijven zitten. Door deze speciale plakrand is een eilandpleister ook geschikt op bewegende lichaamsdelen, zoals knie en elleboog.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen