Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Azaron (1)
  2. Kliniplast (1)

Kinderpleisters

Voor alledaagse wondjes

Een leuke pleister op het wondje maakt snel een einde aan het verdriet. Let er op dat de pleister wel huidvriendelijk is en gemakkelijk te verwijderen om nieuw leed te voorkomen. Maak hier uw keuze.

2 Producten
Terug naar boven

De leukste pleisters

Een geschaafde knie of een ander klein wondje is bij kinderen vaak reden tot veel verdriet. Een mooie pleister doet dan wonderen. Bescherm de wondjes van kinderen met pleisters met leuke plaatjes. Zo worden kleine wondjes snel weer vergeten. Pleister voor kinderen zijn huidvriendelijk en veilig voor kinderen. Het wondkussen beschermt het wondje en werkt schokdempend. Kinderpleisters zijn ideaal voor behandeling van de kleine alledaagse wondjes.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 400 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen