Winkelen per

Sprays, zalven en gels

Een kleine wond kan soms flink pijn doen. De behandeling begint bij het schoonspoelen van de wond. Met een pincet kan eventueel vastzittend vuil worden verwijderd. Soms kan het gewenst zijn de wond te behandelen met een wondgel of -zalf. In deze categorie vindt u ook de pleistersprays.

7 Producten
Terug naar boven

Goede behandeling voorkomt erger

Een snij- of schaafwond komt heel veel voor. Even niet opletten bij het schillen van een appel of struikelen over iets kleins en u heeft een snij-of schaafwond. Zorg dat u het wondje altijd goed en meteen behandelt. Maar het goed schoon met een desinfecterend middel of met water. Zorg dat er niets in de wond achterblijft. Dek de wond af zodat bloeden wordt gestelpt. U kunt het wondjes verder behandelen met een wondgel- of zalf. Wanneer de wond niet schoon is loopt u het risico dat de wond infecteert.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen