Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Elastomull (4)
  2. HEKA (3)
  3. HeltiQ (3)

Windsels

Een wondbedekker zet u vast met een fixatiewindsel. Elastische fixatiewindsels zijn er in diverse breedtes. U kunt ze vastzetten met een verbandklem. Sommige zijn cohesief; plakken aan zichzelf. 

10 Producten


  1. 1
  2. 2


Terug naar boven
  1. 1
  2. 2

Windsels en snelverbanden

In een goede verbanddoos komen allerlei soorten windsels en snelverbanden voor. Ook speciale verbandklemmen maken deel uit van een goede verbanddoos. Snelverbanden zijn erg belangrijk. Een snelverband is een wondkussen en fixatiewindsel in één verband. Een snelverband kan bij verwonding snel worden aangebracht. Het steriele wondkussen heeft aan beide zijden een opgerold elastisch fixatiewindsel. Het verband is supersnel aan te brengen en verschuift niet. De manier waarop het windsel gevouwen is garandeert een maximale steriliteit totdat u het aanbrengt op de wond. Immers, het steriele verband mag niet aangeraakt te worden. Met een goed snelverband kunt u snel druk uitoefenen op de wond waardoor het bloeden stopt of in ieder geval vermindert.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen