Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Biogaze (1)
  2. Cuticell (1)
  3. HEKA (2)
  4. HeltiQ (1)

Zalfgazen

Zalfgazen plakken niet aan de wond. Ze zijn te gebruiken bij bijvoorbeeld schaafwonden en lichte brandwonden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

5 Producten
Terug naar boven

Zalfgazen

Een zalfgaas is handig omdat ze niet plakken aan een vochtige wond. Meestal zijn ze geimpregneerd met paraffine, maar er zijn er ook die geïmpregneerd zijn met bijvoorbeeld Betadine Zalf. Betadine Desinfectiezalfgaas heeft hierdoor dus ook een desinfecterende werking. Een zalfgaas met desinfecterende werking kan gebruikt worden voor het reinigen, behandelen of het voorkomen van infecties van oppervlakkige brand-, snij- of schaafwonden. Spoel voor gebruik de wond eerst goed schoon en gebruik eventueel een desinfectieproduct. Dep de wond voorzichtig droog en breng daarna het zalfgaas aan.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen