Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. 3M (1)
  2. HEKA (1)
  3. Leukostrip (1)
  4. Hartmann (0)

Zwaluwstaartjes

Voor de hechting van wonden

Snijwondjes kunnen worden gesloten met behulp van strips of zwaluwstaartjes. Let er op dat ze ook weer makkelijk te verwijderen zijn en elastisch zodat eventuele zwelling wordt opgevangen. Heeft u een gevoelige huid? Kies dan voor hypoallergeen strips.

3 Producten
Terug naar boven

Verzorging van snijwonden

Snijwonden hebben normaal gesproken geen ontbrekende huid en gladde randen. Dit in tegenstelling tot schaafwonden. Met wondhechtingsstrips, ook wel zwaluwstaartjes genoemd kan de wond weer gesloten worden. Zorg ervoor dat u strips koopt die gemakkelijk en pijnloos zijn aan te brengen en ook zonder pijn te verwijderen zijn. Ook is het belangrijks dat de strips elastisch zijn zodat eventuele zwellingen worden opgevangen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen