De Vergulde Hand Scheerzeeptablet extra fris

De Vergulde Hand Scheerzeeptablet extra fris die rijk schuimt en ervoor zorgt dat u het mes makkelijk over de huid kan laten glijden.

 2,59
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

De Vergulde Hand Scheerzeeptablet extra fris

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Al jaren de nummer 1 op de markt voor natscheerders. Een heerlijke scheerzeep die rijk schuimt en er voor zorgt dat u het mes makkelijk over de huid kan laten glijden. Door het inzepen met de kwast worden de huid en de baardharen gestimuleerd, waardoor de baardharen rechtop gaan staan. Het resultaat van het scheren met de Vergulde Hand scheerzeep is dan ook zichtbaar beter. De scheerzeep is verkrijgbaar in twee variaties: de één in een handige staafvorm, de ander in een handig scheerkuipje. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid!

Gebruiksadvies

  1. Maak de huid nat met warm water en masseer vervolgens De Vergulde Hand scheerzeep, bij voorkeur met een scheerkwast, op de huid.
  2. Scheer met de haargroei mee. Eerst wangen en keel, zodat het schuim kan inwerken op de zwaarder begroeide kin en bovenlip.
  3. Tenslotte uitscheren, dat wil zeggen tegen de haargroei in.

Inhoud

75 gram

Meer informatie

Tip
Door de massage gaan de baardhaartjes rechtop staan en laten zich zo gemakkelijk en geheel afscheren.
Door het scheren met een scheerkwast reinigt u beter de huid en voorkomt u dat baardharen ingroeien.

Merk

Vergulde Hand

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen