Deltas Verse sappen met groenten en fruit

Lekker, gezond en zelfgemaakt.

 15,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Deltas Verse sappen met groenten en fruit

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Lekker, gezond en zelfgemaakt. Ongeveer 95% van de voedingswaarde van het fruit en de groenten in een sapje komt direct in de bloedcirculatie terecht. Bovendien bevatten deze drankjes een geconcentreerde hoeveelheid aan vitaminen, mineralen en enzymen. Daarom vormen ze een goede basis voor een natuurlijke en gezonde levenswijze. In dit boek vindt u: heerlijke recepten voor vruchten- en groentesappen met een vitaminewijzer voor elk sap, alles over sappen en de behandeling van veel voorkomende kwalen, fruit en groente van A tot Z: wanneer koop je ze, hoe herken je goede kwaliteit en hoe bewaar je ze?

Inhoud

1 Exemplaar

Merk

Deltas

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen