Able2 Verstelbaar Bedhek

Able Verstelbaar Bedhek is op 2 manieren te gebruiken, als handgreep om gemakkelijk in en uit bed te stappen en als bedhek ter voorkoming van valpartijen.

 179,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Able2 Verstelbaar Bedhek

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Able Verstelbaar Bedhek is op 2 manieren te gebruiken, als handgreep om gemakkelijk in en uit bed te stappen en als bedhek ter voorkoming van valpartijen. Vanuit bed is het bedhek gemakkelijk uit te schuiven naar 86 en 107 cm. Het bedhek kan aan beide zijden van het bed bevestigd worden, en naar beneden geklapt worden. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek aan het bed te bevestigen. Inclusief handige opberghoes, die over het bedhek te schuiven is.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Breedtes 66cm, 86 cm en 107 cm
  • Hoogte vanaf matrasbodem: 58cm
  • Hoogte bedhek naar beneden geklapt: 47 cm

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen