Vichy Capital Soleil Beschermende olie SPF40 125ml

Voor mannen en vrouwen met een lichte huid, die op zoek zijn naar een zonnebescherming die hun huid een sublieme teint geeft. Onze eerste SPF 40 zonneolie die geschikt is voor de gevoelige huid. 20,95

Vichy Capital Soleil Beschermende olie SPF40 125ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Beschermt uw huid tegen UV-stralen en zorgt voor een prachtig gebruinde huid.

01. EFFECTIEVE WERKING
Om te strijden tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling en om het waardevolle genetisch kapitaal van de huid te beschermen, hebben laboratoires Vichy in de beschermende olie een filtersysteem geïntegreerd dat fotostabiel is met een groot UVA-UVB spectrum op basis van Mexoryl. De huid is subliem gebruind.

De huid is beschermd tegen verbranding en huidveroudering door de zon. De huid is subliem, met een gelijkmatige gebruinde teint bij 90% van de vrouwen*.
*Zelfevaluaties

02. GEBRUIK
De olie vlak voor blootstelling aan de zon aanbrengen. Regelmatig en rijkelijk opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, na transpireren en na het afdrogen.

03. HUIDTOLERANTIE
De hypoallergene formule ZONDER PARABENEN is dermatologisch getest op gevoelige huid.

04. PLEZIER
De vloeibare en geparfumeerde textuur zorgt dat het extreem makkelijk en supersnel aan te brengen is, voor een homogene bescherming die waterbestendig is. De olietextuur geeft uw huid een satijnachtig effect zonder witte sporen achter te laten, die uw gebruinde huid laat stralen.

Merk

Vichy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen