Vichy Dercos Neogenic 14 ampullen

Dercos Neogenic, de eerste behandeling voor herleving van het haar. Meer haar, meer dichtheid. Met stemoxidine. Inclusief masserende applicator. 59,95

Vichy Dercos Neogenic 14 ampullen

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dercos Neogenic Ampullen: de toekomst op het gebied van haarwetenschap. Het aantal haren neemt toe, de haardos wordt voller.

De ampullen zijn geschikt bij verlies van haarvolume en een zichtbaar wordende hoofdhuid. Oorzaak van haarafname en het minder snel groeien van nieuw haar zijn de slapende haarbulbusssen. In de haarcyclus bevinden zich 4 verschillende fasen, de eerste is de groeifase, ten tweede de overgangsfase, als derde de rustfase en afsluitend de slaapfase (de haar valt uit en de haarbulbus is leeg). Hoe langer deze laatste fase (slaapfase) duurt, des te meer lege haarbulbussen er zijn waardoor het haarvolume en de haardichtheid af zullen nemen. Waar andere producten enkel het haarverlies vertragen, gaat Neogenic een stap verder: het ontstaan van nieuw haar door middel van het ontwaken van de slapende haarbulbussen. Na 3 maanden gebruik is de dichtheid van het haar significant hoger bij de proefpersonen*. 
* Dubbelblinde test, Stemoxydine 5% versus Placebo, 1 applicatie per dag, bij 100  personen

INGREDIENTEN
Stemoxydine 5 stimuleert het ontwaken van slapende haarbulbussen door het creëren van een omgeving met weinig zuurstof  voor stamcellen. Zo kunnen deze stamcellen zich delen in dochtercellen, die zich vervolgens delen in o.a. haar- en huidcellen. De groeifase kan weer beginnen. 

Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. De formule is hypoallergeen, zonder parabenen en plakt niet.

RESULTAAT
Gemiddeld 1700 nieuwe haren na 3 maanden. Het aantal haren neemt toe, meer volume en meer dichtheid.

GEBRUIK
Dagelijkse behandeling: 1 ampul 's morgens of 's avonds op droog of handdroog haar aanbrengen over de gehele hoofdhuid door middel van de massageapplicator. Gebruik gedurende 3 maanden voor een optimale effectiviteit.
De lotion verdwijnt snel en laat geen vet laagje achter. Hierna kunt u uw haar stylen.

INHOUD
1 applicator en 14 ampullen (gebruik voor 2 weken).


Merk

Vichy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen