Vicks Citroen C Keelpastille

Vicks Citroen C Keelpastille hebben de vertrouwde keelverzachtende invloed van Vicks gecombineerd met de smaak van een heerlijke fruitpastille.

 1,90
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Vicks Citroen C Keelpastille

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vicks Citroen C keelpastilles hebben de vertrouwde keelverzachtende invloed van Vicks gecombineerd met de smaak van een heerlijke fruitpastille. In de mond geven ze het gevoel dat er water vrijkomt waardoor de fruitsmaak nog intenser wordt terwijl tegelijkertijd de keel wordt verzacht.

Productvoordelen

  • Suikervrij
  • Aangename smaak

Bijwerkingen

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Smaak

Citroen

Samenstelling

Zoetstoffen: isomalt, xylitol, aspartaam, acesulfaan-K, citroensapconcentraat, aroma's, ascorbinezuur. Kleurstof: betacaroteen.

Inhoud

20 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Merk

Vicks

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen