Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel 15ml

Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel 15ml is geschikt voor dragers van (alle soorten) contactlenzen.

 6,25
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel 15ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel bevat dexpanthenol. Dit zorgt voor de hydraterende werking, die het draagcomfort vergroot. De Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel is geschikt voor dragers van (alle soorten) contactlenzen.
Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel bevordert en ondersteunt de zelf-regenererende eigenschappen van het hoornvlies. Dankzij de muco-adhesieve kracht van HPC wordt het traanfilmpje behouden, zodat het oog beter beschermd wordt. Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel helpt het oog te beschermen tegen een droog gevoel en helpt in het geval van vermoeide en geïrriteerde ogen. Door een aantal druppels in het oog te druppelen wordt het ongemakkelijke gevoel verzacht of volledig verminderd.

Bevat geen

Dierlijke ingrediënten

Inhoud

15 milliliter

Merk

Unicare

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen