Unicare Vita+ Eye Care Oogdruppel Ampul 20x035ml

Unicare Vita+ Eye Care Oogdruppel Ampul 20x035ml zijn voor eenmalig gebruik en zonder conserveringsmiddelen.

 9,02
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Unicare Vita+ Eye Care Oogdruppel Ampul 20x035ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Unicare Vita+ Eye Care Drops biedt een bevochtigende en voedende oplossing voor droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Naast een versie in flesje van 15 ml, zijn er ook ampullen voor eenmalig gebruik en zonder conserveringsmiddelen.Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel bevat dexpanthenol. Dit zorgt voor de hydraterende werking en gezonde oogverzorging, die het draagcomfort vergroot. De Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel ampullen zijn geschikt voor dragers van (alle soorten) contactlenzen.
Unicare Vita+ Eye Care oogddruppel zorgt voor de ogen en vergroot het draagcomfort. Unicare Vita+ Eye Care oogdruppel bevordert en ondersteunt de zelf-regenerende eigenschappen van het hoornvlies. Dankzij de muco-adhesieve kracht van HydraFle wordt het traanfilmpje behouden, zodat het oog beter beschermd wordt.

Inhoud

20x0.35 milliliter

Merk

Unicare

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen