Vita Fytea Bififlor Fos Forte

Vita Fytea Bififlor Fos Forte

Vita Fytea Bififlor Fos Forte

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vita Fytea Bififlor Fos Forte is een formule met een speciale mix van melkzuurstammen, inuline, oligo- fructose en wilde marjolein.

Gebruiksadvies

1 tablet per dag (door te kauwen of zuigen) voor het eten of volgens voorschrift.

Samenstelling

Inuline 380 mg, zoetstoffen: sorbitol, natriumsaccharinaat; oligofructose (FOS) 125 mg; glansmiddelen: hydroxypropylcellulose; melkzuurstammen 30 mg 3 x 10 cfu bij productie (lactobaccillus acidophilus 15% - bifidobacterium bifidus 10%)l wilde marjoleinextract (10 mg (origanum vulgare); antiklontermiddel: siliciumdioxide.

Inhoud

12 of 30 tabletten

Verpakkingsvorm

Doos

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in 12 of 30 tabletten.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Merk

VitaFytea

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen