Vitals Salvestrol Shield

Vitals Salvestrol Shield is een voedingssupplement en bevat 216 mg fruitcomplex met gemengde salvestrolen.

 29,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vitals Salvestrol Shield

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Salvestrol Shield is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die van nature in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit.

Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, UV-licht en insecten. De plant maakt ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is. Aangezien gangbaar geteelde groenten en fruit worden bespoten met fungiciden en andere bestrijdingsmiddelen, hebben deze meestal een lager gehalte aan fytoalexinen.

Het salvestrolpuntensysteem is ontworpen om de hoeveelheid salvestrolen in supplementen en voeding aan te kunnen geven. Verschillende salvestrolen hebben verschillende potenties. De schaal van het puntensysteem is gebaseerd op een berekening van de hoeveelheid salvestrolen die in een historisch dieet van meer dan 100 jaar geleden voorkwamen. Die hoeveelheid is gelijkgesteld aan 100 punten.

Salvestrol Shield bevat 350 punten. Ter vergelijking: Salvestrol Platinum bevat een extra hoge dosering van 2000 salvestrolpunten per capsule.

Dosering

Een capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Interacties

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik en/of ziekte.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap en/of borstvoeding.

Samenstelling

Samenstelling per capsule: 216 mg fruitcomplex met gemengde salvestrolen (bestaande uit bittere sinaasappel-, druiven-, blauwe bosbessen- en bramenextract), 350 salvestrolpunten.

Hulpstoffen: Hydroxypropylmethylcellulose, rijstmeel.

Bevat geen

Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Inhoud

60 capsules

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

  • Vegetarische capsule. 
  • Let op: de kleur en geur van de capsules kan aanzienlijk variëren tussen verschillende batches. Dit hangt samen met het feit dat Salvestrol Shield een natuurproduct is en de kleur door verschil in de fruitoogst kan variëren. Dit heeft echter geen enkele nadelige invloed op de kwaliteit van het product. 
  • Houd u aan de aanbevolen dosering. 
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

Vitals

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen