Vitals Stevia Zoetjes

U kunt de zoetjes gebruiken als suikervervanger om warme dranken een zoete smaak te geven.

 9,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vitals Stevia Zoetjes

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

U kunt de zoetjes gebruiken als suikervervanger om warme dranken, zoals koffie en thee, een zoete smaak te geven. Aangezien Stevia in deze gezuiverde vorm 300 keer zoeter is dan suiker, heeft u hier maar een kleine hoeveelheid van nodig. Eén tabletje heeft ongeveer dezelfde zoetkracht als één theelepel suiker.

Gebruiksadvies

Te gebruiken als suikervervanger in warme dranken. Eén tabletje komt qua zoetkracht ongeveer overeen met één theelepel suiker.

Samenstelling

Natriumbicarbonaat, steviolglycoside (97% rebaudioside A, uit onbespoten Stevia), mononatriumcitraat, zuurteregelaar: citroenzuur, vulstof: microkristallijne cellulose; L-leucine, antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

Bevat geen

gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Inhoud

250 tabletten

Verpakkingsvorm

potje

Meer informatie

Stevia rebaudiana of honingkruid is een plant die van oorsprong uit Zuid- en Midden-Amerika komt. De blaadjes van deze plant hebben een intens zoete smaak en worden daarom door de oorspronkelijke bewoners van deze landen al eeuwenlang gebruikt om bijvoorbeeld dranken als maté mee te zoeten. Vanwege de nadelen van een overmatige suikerconsumptie, is de voedingsindustrie sinds lange tijd al op zoek naar een alternatief voor suikers om te verwerken in voedingsmiddelen.

Synthetisch vervaardigde zoetstoffen die reeds langere tijd op de markt zijn, zoals aspartaam, zijn niet geheel onbesproken en veel mensen vermijden deze dan ook liever. Stevia is een plantaardige suikervervanger uit natuurlijke bron. Vitals Stevia Zoetjes hebben een hoge zuiverheid. Het extract bevat 97% rebaudioside A, een van de bestanddelen van Stevia die verantwoordelijk zijn voor de zoete smaak van de bladeren en het bestanddeel dat de minst bittere nasmaak heeft. Daarnaast is er voor dit product uitsluitend gebruik gemaakt van onbespoten Steviaplanten en is het product gegarandeerd vrij van genetisch gemodificeerde organismen.

Merk

Vitals

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen