Vitals True Superfood Biologisch

Vitals True Superfood Bio is een voedingssupplement met biologische, rauwe en supergezonde groenten, fruit, paddenstoelen, kiemen en greens.

Vitals True Superfood Biologisch

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Wat is er nieuw?
Het populaire True Superfood is nu gecertificeerd door Skal en draagt een officieel biologisch keurmerk. Dit betekent dat het volgens de strengste, biologische normen geproduceerd, verwerkt en geïmporteerd wordt. Daarnaast is het nu verkrijgbaar in handige sachets (één per dag) waardoor de nutriënten optimaal beschermd worden en niet blootgesteld worden aan licht, lucht en vocht elke keer dat de verpakking opengaat. 

Wat zit er in?
True Superfood bevat spirulina, sap van tarwegras, sap van gerstegras, chlorella, brandnetel, appel, acerola, rijsbes, blauwbes, vossenbes, wortelsap, bietensap, tomatensap, peterselie, spinazie, boerenkool, mergkool, reishi mycelia, maitake mycelia, shiitake mycelia, cordyceps mycelia, broccolikiemen, bloemkoolkiemen, amylase, cellulase, lipase en protease. En verder niets. 100% natuurlijk. Biologisch. Geen goedkoop vulmateriaal, geen hulpstoffen, geen gentechniek en geen hittebehandeling. Échte supervoeding dus!

Wat is er zo bijzonder?
Allereerst zijn de ingrediënten van biologische oorsprong, wat een zeldzaamheid is voor dit soort superfood blends. Daarnaast wordt er waar mogelijk gebruik gemaakt van wilde soorten en oerrassen, die nog rijker zijn aan voedingsstoffen dan de exemplaren die je doorgaans in de winkel aantreft. Kenmerkend is ook dat goedkoop 'vulmateriaal' geen onderdeel uitmaakt van onze formule. Andere producten bestaan vaak grotendeels uit tarwegras, gerstegras of lecithine. In True Superfood zit alleen het poeder van het sap van deze grassen. Op deze manier bevat het alleen de gemakkelijk verteerbare nutriënten en geen onverteerbare vezels. (Vezels zijn uiteraard ook een belangrijk onderdeel van een gezonde voeding, maar in een superfoodformule als deze, waarbij het gaat om de fytonutriënten, zouden onverteerbare vezels alleen maar onnodig ruimte innemen.) 

Bovendien ondergaan de ingrediënten geen hittebehandeling en gaat het dus om echte 'raw food'. Dit is onder andere van belang voor de werkzaamheid van enzymen en chlorofyl. Een mooie aanvulling op het dagelijks dieet dus, waar de groente toch veelal wordt gekookt, waarbij fytonutriënten verloren gaan. 

Daarnaast zijn de ingrediënten uiteraard niet genetisch gemodificeerd en er worden geen hulpstoffen gebruikt. Allemaal puur natuur. 

Een zakje van 6 gram poeder komt ongeveer overeen met twee koppen verse supervoeding.

Gebruiksadvies

Eén sachet per dag mengen met vruchtensap of yoghurt. Voeg vers fruit toe voor een supergezonde en smakelijke smoothie. Houdt u aan de aanbevolen dosering.

Interacties

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik en ziekte.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap en lactatie.

Samenstelling

Samenstelling:
 • greens 42%: spirulina, sap van tarwegras [bevat mogelijk sporen van gluten], sap van gerstegras, chlorella, brandnetel.
 • fruit 36%: appel, acerola-extract, rijsbes [Vaccinium uliginosum], blauwbes [Vaccinium angustifolium], vossenbes [Vaccinium vitis idaea].
 • groente 17%: wortelsap, bietensap, tomatensap, peterselie, spinazie, boerenkool, mergkool.
 • paddenstoelen 2,5%: Reishi mycelia [Ganoderma lucidum], Maitake mycelia [Grifola frondosa], Shiitake mycelia [Lentinula edodes], Cordyceps mycelia [Cordyceps sinensis].
 • kiemen 2,5%: broccolikiemen, bloemkoolkiemen, boerenkoolkiemen.
 • enzymen: amylase, cellulase, lipase, protease.

Hulpstoffen: Geen.

Bevat geen

Lactose, soja, toegevoegde suikers, vulstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Inhoud

30 of 60 sachets

Meer informatie

 • Dit product is verkrijgbaar per 30 en 60 sachets. 
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 
 • Bereid zonder gentechniek. 
 • Allergie-informatie: bevat mogelijk sporen van gluten. 
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Merk

Vitals

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen