Vitals Vitamine C Biologisch

Vitals Vitamine C Biologisch is een hoog gedoseerde, natuurlijke en biologische vitamine C met maar liefst 250 mg vitamine C per vegetarische capsule.

 29,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vitals Vitamine C Biologisch

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Biologische vitamine C uit amla fruit

De natuurlijke vitamine C in dit product wordt gewonnen uit het fruit van de amla boom (Indiase kruisbes). Deze bomen groeien met name in India, waar het gedroogde en verse fruit veel verschillende toepassingen kent. De vruchten staan erom bekend dat ze van nature een zeer hoog gehalte aan vitamine C en bioflavonoïden bevatten. Daarnaast is de vitamine C in dit product afkomstig uit amla die gekweekt is volgens de biologische productiemethode, waarbij dus geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden of andere schadelijke stoffen. En er worden géén hulpstoffen toegevoegd aan de capsule.

 
Over vitamine C
Vitamine C heeft tal van gezondheidsbevorderende effecten. Vitamine C draagt bij aan een normaal immuunsysteem. Vitamine C draagt verder bij aan een normale energiestofwisseling en helpt om vermoeidheid te verminderen. Ook draagt vitamine C bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en een normaal psychologisch functie. Vitamine C levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Doordat vitamine C bijdraagt aan de vorming van collageen ondersteunt het een goede conditie van de bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Bovendien draagt vitamine C bij tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E en is het van belang voor de opname van ijzer uit plantaardige bron. De mens kan zelf geen vitamine C synthetiseren en is voor de vitamine C-voorziening volledig afhankelijk van de voeding. Vitamine C is wateroplosbaar en komt in het hele lichaam verspreid voor.
 
Over de bioflavonoïden
De bioflavonoïden zijn synergisten en verbeteren de opname van vitamine C. Deze bioflavonoïden komen eveneens uit het amla-extract en zijn dus de natuurlijke co-factoren van deze specifieke vitamine C.

 

Productvoordelen

  • Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Dosering

1-2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Samenstelling

 

Samenstelling per capsule: 
250 mg vitamine C (uit biologisch amla fruit)
50 mg bioflavonoïden (uit biologisch amla fruit)


Hulpstoffen: hydroxypropylmethylcellulose

 

Bevat geen

Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Inhoud

60 capsules

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

  • Dit product is een voedingssupplement.
  • Houd u aan de aanbevolen dosering.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Merk

Vitals

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen