Vitals Vitamine D Biologisch

Vitals Vitamine D Biologisch uit biologische paddenstoelen.

 24,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vitals Vitamine D Biologisch

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vitamine D2 uit biologische paddenstoelen
Voor dit product zijn biologisch geteelde champginons gebruikt. Champignons bevatten vele verschillende nutriënten, waaronder ergosterol (provitamine D2) wat onder invloed van voldoende UV-licht (bijvoorbeeld van de zon) omgezet wordt in ergocalciferol(vitamine D2). De meeste paddenstoelen worden echter in het donker gekweekt waardoor de paddenstoelen die in de winkel liggen vaak geen significante hoeveelheden vitamine D bevatten. De champignons in dit product zijn wél blootgesteld aan UV-licht en bevatten daardoor een hoog gehalte vitamine D2. 

Voordelen van vitamine D uit paddenstoelen
Een voordeel van deze vitamine D uit paddenstoelen is dat dit een volledig natuurlijk en plantaardig product is, in tegenstelling tot vitamine D3-producten die van dierlijke bron (schapenwolvet of vislever) afkomstig zijn en die meer bewerkingsstappen nodig hebben. Daarmee is dit product geschikt voor vegetariërs en veganisten en voor mensen die liever kiezen voor een natuurlijk ‘whole food’ supplement in plaats van een supplement met één geïsoleerde stof.

Werking vitamine D
Vitamine D verbetert de tanden en is onder andere van belang voor de calciumopname en daarmee voor de botopbouw. Daarnaast draagt het bij aan de normale werking van het immuunsysteem en een normale celdeling. In de wintermaanden is de lichaamseigen productie van vitamine D veel lager dan in de zomer. Naarmate we ouder worden zijn we bovendien minder goed in staat om zelf vitamine D aan te maken.

Productvoordelen

  • Van natuurlijke, plantaardige, biologische oorsprong
  • Bevat de hele paddenstoel ('whole food')
  • Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en voor mensen die liever kiezen voor een natuurlijk ‘whole food’ supplement.

Dosering

1 capsule per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Zwangerschap / Borstvoeding

Geschikt voor gebruik bij zwangerschap(swens).

Samenstelling

Per capsule:
200 mg champignonpoeder (Agaricus bisporus, biologisch)
Waarvan: 25 mcg vitamine D2 (ergocalciferol, 1000 ie)

Hulpstoffen: hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), vulstof: microkristallijne cellulose (cellulosegel).

Bevat geen

Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Inhoud

60 capsules

Meer informatie

  • Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Merk

Vitals

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen