Vitility Aankleedstok

De Vitility Aankleedstok is ideaal voor mensen die problemen hebben met aankleden door bijvoorbeeld een verminderde arm- en/of handfunctie.

Vitility Aankleedstok

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Vitility Aankleedstok is ideaal voor mensen die problemen hebben met aankleden door bijvoorbeeld een verminderde arm- en/of handfunctie. De aankleedstok zorgt voor de vergroting van de reikwijdte die nodig is bij het aankleden. Het hulpmiddel vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van jassen en broeken en het uittrekken van sokken zonder te hoeven bukken. De aankleedstok is voorzien van een multifunctionele haak en een verdikte en comfortabele schuimrubberen greep over de gehele lengte van het handvat. Tevens kan de andere zijde als schoenlepel worden gebruikt: schoenen aantrekken zonder te bukken.

Inhoud

1 stuks

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen