Vitility Auto Uitstaphulp

De Vitility Auto Uitstaphulp kan worden bevestigd aan bijna alle soorten frames van autodeuren en biedt ondersteuning bij het in- en uitstappen van de auto.

 14,95
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vitility Auto Uitstaphulp

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De auto uitstaphulp kan worden bevestigd aan bijna alle soorten frames van autodeuren en biedt ondersteuning bij het in- en uitstappen van de auto. De verstelbare riem is gemaakt van een goede kwaliteit nylon zodat deze geschikt is voor langdurig gebruik. De riem kan worden aangepast aan de hoogte van het raam. De riem is voorzien van een comfortabel handvat dat makkelijk in de hand ligt.

Gebruiksadvies

Doe het raampje van de auto naar beneden en bevestig de hulp aan de bovenkant van het frame.

Inhoud

1 stuks

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen