Vitility Beker Nosey Thermosana

Vitility Beker Nosey Thermosana maakt zelfstandig drinken mogelijk voor mensen met een beperking van buigen van hoofd of nek of bij gewrichtsontstekingen.

* Verplichte velden

Vanaf  14,20
Aantal:

Vitility Beker Nosey Thermosana

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Er zijn speciale kunststoffen voor de bekers gebruikt om men een gevoel van zekerheid te geven. Dit speciale materiaal geeft een stevige grip. De bijzondere geometrie van de binnenkant van de beker maakt het drinken met de Vitility Beker Nosey Thermosana gemakkelijker bij het zelfstandig drinken voor mensen met een beperking van buigen van hoofd of nek of bij gewrichtsontstekingen. Tevens te gebruiken wanneer men een halskraag draagt.

Inhoud

1 stuks

Meer informatie

Vitility Beker Nosey Thermosana heeft een inhoud van 150 milliliter en is verkrijgbaar in de kleuren: rood, blauw, groen, geel en oranje.

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen