Vitility Sta-op-hulp Upeasy

De sta-op-hulp is een zitting die men op de stoel plaatst en die mee helpt om op te staan door middel van een extra zetje. Het kan gebruikt worden in een zetel of rolstoel.

Vitility Sta-op-hulp Upeasy

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De sta-op-hulp is een zitting die men op de stoel plaatst en die mee helpt om op te staan door middel van een extra zetje. Het kan gebruikt worden in een zetel of rolstoel. De sta-op-hulp staat ‘omhoog’ als men wil gaan zitten en voorkomt hiermee dat men niet zo ver hoeft te zakken als men plaats neemt. Als men weer opstaat gaat de zitting ‘mee’ en ondersteunt totdat men het punt heeft bereikt zelfstandig rechtop te kunnen gaan staan. Het liftmechanisme is instelbaar in 6 standen. Kies de stand die het beste past bij het gewicht zodat men optimaal gebruik kan maken van de functie die dit hulpmiddel biedt. Zo ‘tilt’ de zitting 80% van het gewicht op. De zitting is voorzien van een comfortabel kussen gemaakt van foam met een polyester/katoenen overtrek.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Verkrijgbaar in twee varianten:

  • Met draagvermogen van maximaal 43 - 100 kilogram
  • Met draagvermogen van maximaal 91 - 155 kilogram

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen