Vitility Wandbeugel Quick Mobile Rail

De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als u in en uit de douche stapt.

Vitility Wandbeugel Quick Mobile Rail

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Quick Mobile Rail is ontworpen om te ondersteunen bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld als u in en uit de douche stapt. De Quick Mobile Rail is niet ontworpen om het hele lichaamsgewicht te dragen. De mobiele wandbeugel is in enkele seconden aan te brengen en te verwijderen zonder te boren of te schroeven. De twee krachtige zuignappen worden stevig op een gladde, niet poreuze en stevige oppervlakte gedrukt, de vacu├╝mhendels worden naar beneden gedrukt en de Quick Mobile Rail zit vast. Als de indicator op groen staat is de beugel goed bevestigd. Indien de indicator half groen / half rood of geheel rood is, geeft dit aan dat de beugel niet goed vast zit. De beugel dient opnieuw te worden bevestigd.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Verkrijgbaar in twee afmetingen:

  • 40 centimeter met een draagvermogen van maximaal 63 kilogram
  • 50 centimeter met een draagvermogen van maximaal 88 kilogram

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen