Babyvoeding

Het beste voor uw baby

De beste babyvoeding is natuurlijk borstvoeding, maar wanneer u overstapt op flesvoeding of wilt combineren dan wilt u natuurlijk het allerbeste voor uw kleintje.

15 Producten


  1. 1
  2. 2

Alleen het beste is goed genoeg

De beste babyvoeding is borstvoeding, maar er komt een moment dat er wordt overgestapt op flesvoeding of een combinatie van beide. Bij Leef.nl vindt u alleen de beste babyvoeding voor zowel zuigelingen als peuters. Laat u altijd goed informeren welke babyvoeding het beste is voor uw kindje. Voor vragen kunt u terecht bij Leef.nl of bij het consultatiebureau.

Combineren van borst en fles

Wilt u borstvoeding en flesvoeding combineren? Lees hier hoe u dat het beste kunt doen en voor welke flesvoeding u kunt kiezen. Jonge ouders zijn vaak bezorgd dat hun baby een voedselallergie heeft. Een voedselallergie komt echter minder vaak voor dan u denkt. Ook in het geval van een voedselallergie zijn er verschillende geschikte soorten babyvoeding. Bijvoorbeeld speciale babyvoeding bij koemelkallergie. Ook kunt u kiezen voor babyvoeding op basis van geitenmelk. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen