Hero 2 Nutrasense comfort +

Hero 2 Nutrasense comfort + is een dieetvoeding geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden met last van spugen, krampjes of een moeizame ontlasting.

 18,20
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Hero 2 Nutrasense comfort +

Omdat we alle ouders van voldoende Hero willen voorzien, geldt er een maximum van 2 Hero-producten per klant per week. Bij bestellingen met meer dan 2 Hero-producten, wordt de order geannuleerd!

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Hero Baby Comfort+ 2 is speciaal ontwikkeld voor kindjes die last hebben van spugen, krampjes of een moeizame ontlasting. Zo bevat Hero Baby Comfort+ 2 bèta-palmitaat en voorgekookt johannesbroodpitmeel. Johannesbroodpitmeel zorgt er voor dat de voeding in de fles dikker wordt.

Gebruiksadvies

Hero Baby Comfort+ 2 bevat voorgekookt johannesbroodpitmeel en hoeft daarom niet meer met heet water klaargemaakt te worden, maar kan gewoon met handwarm water uit de magnetron worden bereid.

Inhoud

700 gram

Verpakkingsvorm

Blik

Merk

Hero Baby

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen