Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bioculinair (3)
  2. Finax (3)
  3. Le Poole (8)
  4. Lieke is Vrij (1)
  5. Orgran (1)

Brood

Zelf brood bakken

Zelf brood bakken is een gezellige bezigheid. Wanneer u geen gluten kunt verdragen is het vaak noodzakelijk. Wij hebben voor u verschillende soorten meel als basisingrediënt voor heerlijk vers glutenvrij brood.

16 Producten


  1. 1
  2. 2

Zelf glutenvrij brood bakken

Wanneer u geen gluten kunt verdragen of liever geen gluten wilt eten, is zelf brood bakken een goed alternatief. Er zijn vele soorten meel die geen gluten bevatten maar toch voor een heerlijk vers en gezond brood zorgen. Bijvoorbeeld amandel-, rijst-, soja- en maismeel. Zo gaan lekker, voedzaam en gezond hand in hand. We hebben ook zaden voor u om aan het meel toe te voegen voor een extra lekker resultaat. Bijvoorbeeld pompoen- en chiazaad.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen