Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. TerraSana (2)

Chips

De meest favoriete snack

Chips en zoutjes zijn voor de meeste mensen de meest favoriete snack. Ook met een glutenintolerantie kunt u hiervan blijven genieten met deze glutenvrije varianten.

2 Producten
Terug naar boven

Glutenvrije chips

Natuurlijk wilt u, ook al heeft u coeliaki of een glutenintolerantie af en toe eens snoepen. Chips zijn bij de meeste mensen favoriet. Veel soorten chips zijn glutenvrij, maar lang niet allemaal. Soms is het zelfs moeilijk te achterhalen of er gluten in zitten. Neem geen risico.  De chips en zoutjes in ons assortiment zijn volledig glutenvrij en kunnen dus veilig worden gegeten. Snoepjes kunnen vaak verborgen gluten bevatten, daarom heeft Leef.nl ook snoep in het glutenvrije assortiment opgenomen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen