Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dr. Schär (17)
  2. Le Poole (6)
  3. Liberaire (9)
  4. Lieke is Vrij (10)
  5. Orgran (5)
  6. Ruf (3)

Winkelen per

Koek, Cake & Repen

Voor heerlijke snoepmomenten

Wanneer u een glutenvrij dieet moet volgen en een liefhebber bent van koek, cake, repen en chocolade, hoeft u niet te wanhopen. We hebben een groot glutenvrij assortiment voor u.

15 Producten


  1. 1
  2. 2


Terug naar boven
  1. 1
  2. 2

koeken, repen en chocolade

Een glutenvrij dieet volgen is niet altijd prettig. Het vinden van lekkere alternatieve producten zonder gluten is niet eenvoudig. Het etiket biedt niet altijd uitkomst. Soms staan gluten niet vermeldt, maar zijn ze wel aanwezig. Of het product is in aanraking geweest met gluten, wat voor iemand met coeliakie of een glutensensitiviteit grote gevolgen kan hebben. Gelukkig komen er steeds meer glutenvrije producten op de markt. Wanneer u een liefhebber bent van repen, koek en chocolade dan hoeft u in ieder geval niet te wanhopen. Er zijn heerlijke repen verkrijgbaar in veel soorten en smaken. Probeer ze zelf en geniet ondanks uw dieet van heerlijk eten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen