Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. TerraSana (5)

Noedels

Basis ingrediënt van de Oosterse keuken

In de meeste Nederlandse huishoudens staat regelmatig iets uit de Oosterse keuken op tafel met noedels als basis ingrediënt. Helaas bevatten noedels vaak gluten. Gelukkig zijn er ook glutenvrije noedels verkrijgbaar. Maak hier uw keuze.

5 Producten
Terug naar boven

Noedels zonder gluten

Voor mensen met een glutenintolerantie of coeliaki kan lekker eten koken soms lastig zijn. Veel exotische producten zijn slecht verkrijgbaar zonder gluten. In de Oosterse keuken worden veel noedels gegeten. Noedels zijn vrijwel altijd gemaakt van granen die gluten bevatten. Er zijn voor coeliakie-patiënten ook glutenvrije noedels, veelal gemaakt van (bruine) rijst, en glutenvrije rijst. Heerlijk voor een glutenvrije Oosterse maaltijd. Blijf genieten van uw maaltijd, ook al kunt u geen gluten eten. Maak een keuze uit onze vele glutenvrije producten. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen