Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Lima (1)
  2. TerraSana (1)

Sauzen

Smaakmakers voor bij de maaltijd

Sommige smaakmakers, zoals jus, zijn te lekker om niet te eten wanneer u glutenvrij moet of wilt eten. Wij hebben voor uw een alternatief. Maak hier uw keuze.

2 Producten
Terug naar boven

Glutenvrije sauzen en smaakmakers

Wie coeliakie heeft of een glutensensitiviteit, moet een glutenvrij dieet volgen. Dat kan lastig zijn, want veel dagelijkse producten bevatten gluten of kunnen verborgen gluten bevatten die niet vermeld staan op het etiket. Vooral bij kant-en-klare maaltijdproducten is dit moeilijk in te schatten. Ook basisproducten als brood, pasta en soep zijn vaak rijk aan gluten. Gelukkig zijn er van veel producten ook glutenvrije varianten te koop, gemaakt van andere meelsoorten. Ook zijn er speciale smaakmakers en sauzen. Zo kunt u toch een smakelijke maaltijd op tafel zetten. Kijk op Leef.nl en ontdek hoeveel glutenvrije producten er verkrijgbaar zijn. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen