Lees voor gebruik de bijsluiter
U kiest voor een kwaliteitsproduct.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.
Beschrijving
De eerste tamari met een lager zoutgehalte op de markt, een onmisbare aanvulling in Lima’s gamma sojasauzen. Tamari met 25 % minder zout speelt in op de wensen van consumenten die minder zout willen eten en toch willen genieten van de smaak van tamari. Zout eet je best met mate om alle voordelen voor ons lichaam te benutten. Overmatig zoutgebruik heeft het tegengestelde effect. Het is als mineraal van nature aanwezig in ons lichaam. We hebben dan ook zout nodig in onze voeding, maar met een gematigd gebruik. Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. Net als de Tamari classic van Lima, is de Tamari “25 % minder zout” glutenvrij. Lima gebruikt gegarandeerd GGO-vrije soja, 100 % bio.
Productvoordelen
- Vetvrij
- Vrij van verzadigde vetten
- Suikerarm
- Bron van eiwitten
- Bron van Ijzer
Gebruiksadvies
Gebruik: Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes met vlees, gevogelte, vis, pastabouillon, soep, wokgroenten, slasausjes, marinades, wokgerechten… op smaak te brengen. Tamari doet het uitstekend bij rijstazijn, look, gember en mosterd.
Samenstelling
Water, sojabonen (100% biologisch), zeezout, Koji (Aspergillus oryzae).
Bevat geen
Gluten < 20 ppm, tarwe, noten, lactose
Inhoud
250 of 500 milliliter
Verpakkingsvorm
Fles
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.