Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Le Poole (1)
  2. Lima (1)

Smaakmakers

Voor een heerlijke maaltijd

Een glutenvrij dieet moeten volgen betekent niet dat uw maaltijd saai en smakeloos hoeft te zijn. Met deze glutenvrije smaakmakers kunt u genieten van een heerlijke maaltijd.

2 Producten
Terug naar boven

Glutenvrije sauzen en smaakmakers

Wie coeliakie of glutenintolerantie heeft, moet een glutenvrij dieet volgen. Dat kan lastig zijn, want veel producten die we dagelijkse gebruiken bevatten gluten of kunnen verborgen gluten bevatten. Vooral bij kant-en-klare maaltijdproducten is dit moeilijk in te schatten, gluten worden niet altijd vermeld op het etiket. Ook basisproducten als brood, pasta en ook soep zijn rijk aan gluten. Gelukkig zijn er van veel producten ook glutenvrije varianten te koop. Zoals speciale smaakmakers, als balsimico en miso en sauzen. Zo wordt glutenvrij koken een stuk makkelijker. Kijk op Leef.nl en ontdek hoeveel glutenvrije producten er verkrijgbaar zijn. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen