Bouillons

Voor bereiding van soepen en sauzen

Wanneer u geen gluten mag eten of dat niet wil, dan zijn er goede glutenvrije alternatieven verkrijgbaar. Bijvoorbeeld voor bouillon.

Er zijn geen producten gevonden.

Soep en ingrediënten voor soep

Voor wie geen gluten mag of geen gluten wil eten was het vinden en kopen van glutenvrije producten ooit een behoorlijke zoektocht. Gelukkig is dat nu niet meer nodig, want er zijn heel wat glutenvrije varianten te koop. Zo zijn er bijvoorbeeld heerlijke bouillons om soepen verkijgbaar zoals glutenvrije tomatensoep, kippensoep, champignonsoep en groentesoep te vinden. Daarnaast kunt u glutenvrije vermicelli, croutons, bouillon en soepstengels krijgen wanneer u zelf in de keuken aan de slag wilt. Zelfs een heerlijke glutenvrije miso zit in het assortiment. Bij Leef.nl vindt u een groot assortiment producten zodat u ook met een glutenintolerantie heerlijk kan blijven eten. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen