Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. 2-Prepare (1)
 2. Ensure (5)
 3. Fresubin (1)
 4. Glucerna (1)
 5. Nutricia (14)
 6. Resource (2)

Medische voeding

Extra ondersteuning van het lichaam

Tijdens een ziekte is het extra belangrijk dat u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Voor bepaalde ziekten is er gerichte medische voeding beschikbaar, speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte bij de betreffende aandoening. Maak een keuze uit de aandoeningen in het menu om de hierbij aanbevolen medische voeding te selecteren. Ook vóór en ná een operatie kan speciale voeding het lichaam helpen met het herstel.

24 Producten


 1. 1
 2. 2
 3. 3


Terug naar boven
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Helpen met herstel

Tijdens een ernstige ziekte of rondom operaties is het belangrijk voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Om er voor te zorgen dat het lichaam zo sterk en gezond mogelijk is kan men medische voeding innemen. Dit is speciaal samengesteld zodat men alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt. Ook oude mensen die moeite hebben met eten of erg zijn vermagerd zijn vaak gebaat bij een extra voedingsproduct die het lichaam helpt op krachten te blijven.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen