Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Nutricia (1)

COPD

Speciale voeding bij COPD

Bij COPD verbruikt het lichaam extra veel energie, omdat ademhalen meer moeite kost en vanwege de ontstekingsprocessen in de longen. Daardoor kunt u gewicht verliezen en kan uw weerstand omlaag gaan. U bent dan vatbaarder voor infecties met virussen en bacteriën. Vanwege minder bewegingsmogelijkheden kampt een deel van de mensen met COPD met overgewicht. Mensen met COPD moeten streven naar een BMI tussen de 21 en 25. Uw BMI kunt u zelf berekenen (BMI = gewicht (in kg) / (lengte × lengte) (in meter)).

Aanvullende voeding is speciaal ontwikkeld voor mensen met COPD met een slechte voedingstoestand. Mogelijke tekorten worden aangevuld waardoor uw conditie kan verbeteren en u minder vatbaar voor infecties bent.

1 product
Terug naar boven

Speciale voeding voor COPD patienten

Patienten met COPD kunnen gebruik maken van speciale drinkvoeding die mogelijke tekorten in hun lichaam kunnen aanvullen. Ze geven extra eiwitten, energie en vitamines en mineralen die helpen het lichaam op een eenvoudige manier de hoeveelheid energie en eiwit in de voeding te verhogen. Wanneer u deze voeding combineert met extra beweging draagt het bij een betere conditie.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen