Filteren
Doorligwonden

Bij langdurige zitten of bedlegerigheid

Goede voeding is zeer belangrijk wanneer je lang op bed ligt en doorligwonden ontstaan. Kant-en-klare drinkvoeding levert levert specifieke eiwitten zoals arginine, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Doorligwonden

Medische voeding bij doorligwonden

Wanneer men langdurig moet zitten of bedlegerigheid is, door ziekte of handicap, kan het voorkomen dat er doorligwonden ontstaan. Een goede voeding is dan extra belangrijk. Krijgt men via gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnen, dan kan de voeding worden aangevuld met een medische dieetvoeding, zoals een kant-en-klare drinkvoeding die hier speciaal voor is ontwikkeld. Het levert specifieke eiwitten zoals arginine, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij om je voedingstoestand te verbeteren.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten de volgende werkdag al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.