Doorligwonden

Bij langdurige zitten of bedlegerigheid

Goede voeding is zeer belangrijk wanneer u lang op bed ligt en doorligwonden ontstaan. Kant-en-klare drinkvoeding levert levert specifieke eiwitten zoals arginine, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen.

Er zijn geen producten gevonden.

Medische voeding bij doorligwonden

Wanneer men langdurig moet zitten of bedlegerigheid is door ziekte of handicap kan het voorkomen dat er doorligwonden ontstaan. Een goede voeding is dan extra belangrijk. Krijgt men via gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnen, dan kan de voeding worden aangevuld met een medische dieetvoeding, zoals een kant-en-klare drinkvoeding die hier speciaal voor is ontwikkeld. Het levert specifieke eiwitten zoals arginine, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij om uw voedingstoestand te verbeteren.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen