Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Nutricia (5)

Kanker

Goede voeding bij kanker

Ongewenst gewichtsverlies is een veel voorkomend probleem bij kanker. Door de tumor komen er in het lichaam stoffen vrij die de eetlust remmen. De behoefte aan energie neemt juist toe. Ook de behandeling van kanker door chemotherapie of bestraling kan misselijkheid en smaakverlies veroorzaken en de eetlust remmen. Goede voeding, met name energie en eiwitten, is daarom heel belangrijk voor kinderen en volwassenen die kanker hebben. Lukt het niet om voldoende voedingsstoffen via de normale voeding binnen te krijgen, dan kan aanvullende voeding een oplossing zijn.

5 Producten
Terug naar boven

Extra voeding voor mensen met kanker

Kanker is een ongeremde deling van lichaamscellen. Cellen die normaal gesproken iedere dag worden afgebroken en opnieuw aangemaakt. Helaas gaat dat soms niet goed. Dat kan pech zijn, maar ook door allerlei schadelijke invloeden komen, bijvoorbeeld roken. Meestal kan het lichaam dit zelf repareren, maar als het beschermingssysteem faalt, dan kan een cel zich ongecontroleerd gaan delen. Er ontstaat dan een gezwel of tumor.

Gewichtsverlies

Ongeveer de helft van alle mensen met kanker heeft last van gewichtsverlies. Zowel de kanker zelf als de behandeling kunnen dit gewichtsverlies veroorzaken. Het effect kan zijn dat uw behandeling minder effectief is of dat u minder snel herstelt. Het is dan ook belangrijk om uw gewicht goed in de gaten te houden en gewichtsverlies te voorkomen en te behandelen. Speciale medische voeding kan u daarbij helpen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen