Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Ensure (5)
  2. Fresubin (1)
  3. Nutricia (11)
  4. Resource (0)

Ondervoeding

Aansterken en aankomen

Bij ondervoeding is er sprake van een tekort aan energie of voedingsstoffen. De gevolgen van ondervoeding zijn gewichtsverlies en het slechter functioneren van het lichaam. Er gaat spiermassa verloren en er ontstaat een tekort aan eiwitten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen. Ook bij een normaal gewicht kan er echter sprake zijn van ondervoeding.

Mensen die het meeste risico lopen op ondervoeding zijn kwetsbare ouderen, chronisch zieken, mensen met kanker, mensen die een grote operatie ondergaan en mensen met een ernstig trauma. Speciale aanvullende voeding kan ondervoeding voorkomen of behandelen en daardoor de conditie verbeteren.

17 Producten


  1. 1
  2. 2

Speciale voeding bij ziekte en ouderdom

Bij ziekte, wanneer we ouder worden of na een operatie kan het soms lastig zijn om voldoende te eten, waardoor ondervoeding kan optreden. Voldoende voeding is juist dan extra belangrijk om op krachten te blijven. Wanneer iemand onvoldoende voedingsmiddelen binnenkrijgt kan dit worden aangevuld met speciale voeding. Door bijvoorbeeld extra eiwitten of vitaminen en mineralen toe te voegen aan het eten kan de voedingstoestand worden verbetert en ondervoeding wordt tegengegaan.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.



Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen