Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Nutricia (3)
  2. Resource (2)

Slikproblemen

Eenvoudiger eten en drinken

Verschillende ziektes, zoals een beroerte (CVA), de ziekte van Parkinson of ALS, medicijnen of een bestraling van het mond-keel gebied, kunnen zorgen voor slikklachten. Wanneer iemand moeite heeft met slikken is het belangrijk dat het eten en drinken de juiste dikte heeft, glad en egaal is. Deze speciale producten helpen daarmee zonder dat de smaak wordt aangetast.

5 Producten
Terug naar boven

Voedsel dat gemakkelijk door te slikken is

Het proces van kauwen en slikken is ingewikkeld. Veel spieren zijn er bij betrokken: uw lippen, tong, wangen, kaken, keel en het gehemelte. Wanneer deze spieren niet goed meer samenwerken, wordt het slikken moeilijk. Door slikken gaat het beste wanneer het eten en drinken glad en egaal is. Soms maakt een verdikte voeding het slikken juist makkelijker. Leef.nl heeft speciale producten die voeding indikken zonder smaakverlies en speciale producten die glad en egaal zijn dus eenvoudiger door te slikken. Ze bevatten allen een grotere hoeveelheid voedingstoffen die het lichaam helpen op krachten te blijven.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen