Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. 2-Prepare (1)
  2. Fresubin (1)
  3. Nutricia (6)

Voeding rondom operaties

Extra ondersteuning bij herstel

Vijfentwintig tot veertig procent van de mensen die in het ziekenhuis worden opgenomen blijkt ondervoed te zijn. Ondervoeding verzwakt het afweersysteem, vertraagt de genezing van wonden, verhoogt de kans op decubitus (doorligwonden), geeft een afname van de levenskwaliteit en een grotere kans op sterfte. Ondervoeding leidt tot langzamer herstel en complicaties bij ziekte en operaties. Moet u een operatie ondergaan, dan kan het belangrijk zijn om voor de operatie aanvullende voeding te gebruiken, zoals Nutricia Pre-Op.

Een goede voeding ná de operatie draagt ook bij aan een sneller herstel. Voor de afwisseling zijn er verschillende smaken verkrijgbaar en naast dranken op melkbasis ook yoghurt, vruchtensap en toetjes.

8 ProductenRondom een operatie

Wanneer het lichaam moet herstellen van een operatie heeft het meer essentiële voedingsstoffen en energie nodig. Daarom is er speciale voeding voor na een operatie die het herstel bevordert. Daarnaast kan het eetpatroon in deze periode verstoord zijn. Men kan last hebben van gebrek aan eetlust, misselijkheid, pijn, smaakverlies, vermoeidheid, benauwdheid en emoties. De kans op gewichtsverlies, maar ook op een onvolwaardige voeding na een operatie is dus groot. Daarom is het verstandig om voor en na een operatie de voeding aan te vullen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen