Antioxidanten

Aanvulling op uw voeding

Antioxidanten zijn stoffen als bètacaroteen (een voorloper van vitamine A), vitamine C, vitamine Eseleniumzink en OPC (druivenpitextract). Wanneer u gezond eet, dus twee ons groente en twee stuks fruit per dag, krijgt u voldoende antioxidanten binnen. In bepaalde gevallen kan het zinvol zijn hiervoor een voedingssupplement te gebruiken. Antioxidantcomplexen en overige antioxidanten vindt u in deze categorie.

10 Producten


  1. 1
  2. 2

Wat zijn antioxidanten?

Met antioxidanten bedoelen we stoffen zoals vitamine E en vitamine C, spoorelementen zoals seleen en bioactieve stoffen. Dit soort stoffen treffen we aan in groente en fruit. Antioxidanten zijn heel noodzakelijk omdat ze de zogenaamde vrije radicalen wegvangen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen