Aanbevolen bij ...

Gerichte ondersteuning

Bij bepaalde lichamelijke klachten of ter voorkoming hiervan kan uw lichaam wel een steuntje in de rug gebruiken. Bent u bijvoorbeeld ouder dan 50 en gebruikt u te weinig zuivelproducten, dan kan een supplement voor uw botten geschikt voor u zijn. Ter ondersteuning van het behoud van een goed gezichtsvermogen zijn speciale combinaties van vitamines en mineralen geschikt.

Kies de gewenste toepassing in het menu om het combinatiemiddel te vinden dat geschikt voor u is.

158 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gezond leven

Gezond eten is natuurlijk het allerbelangrijkste. Toch valt dat niet altijd mee. Na een drukke werkdag, in het weekend of bijvoorbeeld tijdens de vakantie is het niet altijd mogelijk. In die gevallen kan een beetje extra ondersteuning helpen.

Voor een speciaal doel

Combi preparaten zijn voedingssupplementen die speciaal zijn samengesteld voor een bepaald doel. Zo zijn er combi preparaten voor sterke botten, gezonde darmen, een gezonde prostaat of tegen vermoeidheid.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen