Winkelen per

Botten

Voor stevige botten is calcium onmisbaar. Via ons voedsel krijgen we niet altijd voldoende calcium binnen. Voor de opname van calcium hebben we vitamine D nodig. Vandaar dat calcium en vitamine d vaak gecombineerd worden in een product.

18 Producten


  1. 1
  2. 2

Vitamine D

Vitamine D speelt een belangrijke rol bij de opbouw van botten. Voor sterke botten is het nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht zelf door ons lichaam aangemaakt. Dit lukt alleen in de maanden april tot oktober. In de winter is men voor vitamine D afhankelijk van vitamine D uit voeding of supplementen. Ook maakt het uit of iemand een lichte of een donkere huid heeft. In een donkere huid wordt minder vitamine D gevormd dan in een lichte huid.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen