Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsule (4)
  2. Softgel (1)
  3. Tablet (1)
Productkenmerken
  1. Vegetarisch (1)
Merk
  1. AOV (1)
  2. Arkopharma (1)
  3. Lucovitaal (1)
  4. Minami (1)
  5. Pharma Nord (1)
  6. Pharmaccent (1)

Cholesterol

Een te hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor hart- en vaatziekten. Supplementen met plantensterolen of rode gist rijst dragen bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

6 Producten
Terug naar boven

Gezonde aderen

De stof cholesterol wordt grotendeels aangemaakt door de lever en is een belangrijke bouwstof van ons lichaam. Via onze voeding krijgen we cholesterol binnen, door het eten van verkeerde vetten kunnen aderen dichtslibben. Te veel cholesterol is daarom erg ongezond. Het is belangrijk om goed te letten op de voeding, veel te bewegen en eventueel het cholesterolgehalte te laten meten. Voedingssupplementen bieden ondersteuning. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen